Werkplaats

Budget Cars Buren beschikt over een volwaardige werkplaats. De technici, veelal eerste monteurs, herstellen hier onder meer technische schaden voor leasemaatschappijen. Steeds meer leasemaatschappijen, dealers en universele garagebedrijven bestellen een gereviseerde versnellingsbak of een revisiemotor bij Budget Cars Buren en besteden daarnaast de volledige in- en uitbouw uit. Onze autotechnici zijn gespecialiseerd in deze werkzaamheden, zodat de klant weet dat de klus snel en goed wordt uitgevoerd. De werkplaats repareert ook veel leaseauto's aan het einde van hun contractperiode, voordat deze te koop worden aangeboden.
De werkplaats is een volwaardig universeel garagebedrijf, dus tevens het juiste adres voor alle reguliere reparaties en onderhoudsbeurten.

Voor Ierdere
Reparatie

U kunt bij Budget Cars Buren terecht voor iedere reparatie aan uw auto.

Voor merk specifieke storingen kunt ook gewoon bij Budget Cars Buren langs komen. We hebben speciale uitleesappartuur om storingen uit te lezen en onderhouden ook goede contacten met alle merk dealers in de regio voor eventuele ondersteuning. Dus vergeet de hoge uurtarieven van de merk dealers en kom bij ons langs voor al uw onderhoud en reparaties aan uw auto!
Wij zijn gespecialiseerd in Mazda en Renault.

Airco onderhoud

Een volledige airco onderhoudsbeurt omvat:.

* afzuigen en recyclen van oude koudemiddel
* 30 minuten vacumeren om vocht te verwijderen
* verse olie bijvullen
* detectie vloeistof toevoegen ter opsporing van eventuele lekkages
* systeem vullenmet de juiste hoeveelheid nieuw koudemiddel
* airco controle op functionaliteit, drukken, temperaturen en beveiligingen