Apk keuring

Reparatie station
Hebt u een kapotte ruit of uitlaat of wilt u uw favoriete accessoires laten inbouwen? Uw auto is bij ons in vakkundige handen. Wilt u uw huidige auto verkopen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.
Reparatie
Wij bieden u aantrekkelijke, concurrerende prijzen. Voordat wij een reparatie uitvoeren, overleggen wij uiteraard eerst met u. U krijgt altijd een exacte prijsopgave vooraf. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Onderhoud en meer

Bij een reparatie die meer werktijd vereist of wat langere besteltijd voor onderdelen heeft, bespreken wij graag samen met u het gehele reparatietraject. U weet precies wat u te wachten staat: de kosten en de duur van de reparatie. Heeft u problemen met uw auto of vermoedt u dat uw auto niet naar behoren functioneert? Bel of kom gewoon langs voor een deskundig advies.

Prijsopgave vooraf bij auto reparatie Bij alle reparaties en ook bij onderhoud informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet precies waar u aan toe bent.

Zoekt u een goedkope garage in Gelderland die uitsluitend met kwaliteitsonderdelen werkt? Budget Cars Buren is dé vakmonteur die thuis is in alle merken auto’s. Bij ons staat de klant centraal.