CARCLEANING & POLISHING

Showroom klaar maken.
In onze eigen werkplaats maken wij auto's voor particulier en bedrijf 'showroom klaar'. Polijsten, poetsen, verwijderen van stickers en kleine krassen, het is allemaal mogelijk. Voor bedrijven en contractservice : Prijs op aanvraag..
Interieurreiniging & geurverwijdering
Ook het interieur van uw auto kan weer in nieuwstaat worden gebracht. Uitzuigen, diepreinigen met shampoos en ioniseren van nare geuren, uw auto wordt schoner dan nieuw! Voor bedrijven en contractservice : Prijs op aanvraag.

BUMPER & DASHBOARD REPARATIE

Kleine beschadigingen zijn storend en ontsieren uw auto. Iedere beschadiging betekent een waardevermindering. Onze specialisten repareren vakkundig deze hinderlijke schades! Voor bedrijven en contractservice : Prijs op aanvraag.

Gescheurde zittingen, (brand)gaatjes in de bekleding, beschadigd leder, het komt veelvuldig voor. Ook dit behoort tot ons dienstenpakket. Voor bedrijven en contractservice : Prijs op aanvraag.

Weersomstandigheden, strooizout en straatvuil tasten uw lak aan. Wax Guard is een diamantharde laag die door onze specialisten wordt aangebracht. De ultieme bescherming van uw auto! Bedrijven en contractservice op aanvraag