Airconditioning
Reparatie

U weet dat er een probleem is met uw airco, maar een goede diagnose is nog niet gesteld. Of u heeft een offerte gehad voor de reparatie en wilt een concurrerend aanbod. Misschien twijfelt u wel of de reparatie van de airco financieel nog wel aantrekkelijk is voor uw auto.
In al deze gevallen bent u van harte welkom bij ons voor een deskundige diagnose en scherpe offerte. Wij geven u graag een eerlijk advies. In zeker 95% van de tot nu toe gestelde diagnoses was het euvel ook binnen dit uur gevonden. Laat u na diagnose de reparatie door ons uitvoeren (uiteraard tegen tevoren afgesproken prijs), dan berekenen wij geen diagnosekosten. Ons uitgangspunt is altijd dat we eerst zelf een diagnose stellen, voordat we aan een reparatie/vervanging beginnen.

Airconditioning
Bijvullen

Realiseert u zich dat er ± 500 tot 1000 gram koudemiddel in een airco systeem zit en dat dit door een natuurlijk proces vermindert.

Dat is ongeveer 8 tot 15% per jaar. D.w.z. ± 50 tot 100 gram koudemiddel. Daar ziet u niets van terug. Dit verdwijnt in de ozonlaag.

De problemen ontstaan meestal bij auto's ouder dan 3 jaar. Doordat uw airco te weinig koudemiddel heeft, heeft uw compressor te weinig olie om gesmeerd te worden. Het gevolg daarvan kan zijn, dat de compressor te heet wordt en daardoor vast loopt. Dit heeft als gevolg, dat de aandrijfsnaren breken, waardoor op dat moment de stuurbekrachtiging wegvalt plus de waterpomp en de dynamo. Kortom u staat stil.

Onze ervaring

"Budget Cars Buren airco service heeft in de afgelopen 10 jaar een (inter)nationale klantenkring opgebouwd. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor garagebedrijven die beseffen dat reparatie en onderhoud van autoairconditioning een specialisme is!"